KÖPVILLKOR

Tillämpning och Konsumentskydd

De här allmänna villkoren är tillämpliga på det köpeavtal som du som konsument sluter med Pryliq AB.  För att ta tillvara dina intressen som kund tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp på www.pryliq.se

Fraktavgift
Alltid fraktfritt.

Orderbekräftelse


När du beställt dina varor skickas ett mail till den e-post adress du angivit vid ditt köp som bekräftar att vi mottagit din order. Denna orderbekräftelse fungerar även som ditt kvitto och kan vara bra att spara vid eventuell kontakt med vår kundtjänst. 

Leveranstid

Ditt paket levereras inom  1-2 vardagar med posten , 2-4 vardagar med Schenker. Om en försändelse mot förmodan blir väsentligt försenad har du som kund alltid rätt att häva köpet.

Outlöst paket

Outlöst paket debiteras med avgift på 150:- för att täcka de fraktkostnader som ett icke uthämtat paket innebär. Ditt paket ligger normalt i 14-21 dagar hos postombudet innan de skickas tillbaka till vårt lager. 

Prissättning


Alla priser hos  Pryliq.se är inklusive svensk moms (25%). Pryliq AB förbehåller sig rätten att löpande ändra priser på samtliga varor i vårt sortiment, både till det högre och till det lägre. Det pris som råder vid köptillfället är det pris som gäller vid ditt köp. 

 

Med Payson Direkt kan du betala med kontokort eller Internetbank via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Mer information om Payson finns på www.payson.se. Första gången du gör en betalning krävs inget konto hos Payson. Har du gjort Paysonbetalning tidigare kommer du att ombes logga in med tidigare information. Kostnadsfritt!