DIN PRYLBUTIK PÅ NÄTET. LÅGA PRISER OCH ALLTID FRI FRAKT!

DIN PRYLBUTIK PÅ NÄTET. LÅGA PRISER OCH ALLTID FRI FRAKT!

DIN PRYLBUTIK PÅ NÄTET. LÅGA PRISER OCH ALLTID FRI FRAKT!

DIN PRYLBUTIK PÅ NÄTET. LÅGA PRISER OCH ALLTID FRI FRAKT!

  • -330,00 kr

Natura Siberica Arctic Rose Repair - Hårkit

599,00 kr
269,00 kr Spara 330,00 kr
Inkl. moms
Slut i Lager
 

Leverans 1-3 arbetsdagar

 

30 dagars öppet köp

Natura Siberica - Naturkosmetiska produkter tillverkade med höga procentsatser av naturliga och organiska ingredienser från viltskördade växter i Sibirien.

Natura Siberica Arctic Rose Repair Shampoo är en återfuktande och reparerande shampoo för skadat och torrt hår. Arctic Rose Repair Shampoo innehåller rosextrakt och åkerbär som återfuktar och tillför vitaminer och aminosyror för att reparera hårets struktur.

Natura Siberica Arctic Rose Repair Conditioner är ett återfuktande och reparerande balsam som motverkar kluvna hårtoppar. Balsamet är rikt på proteiner och vitamin B, E, PP och K, som hjälper till att skydda håret mot slitage och kluvna hårtoppar.

Natura Siberica Arctic Rose Repair Hair Mask är reparerande och fuktgivande hårmask fullspäckad med viktiga näringsämnen som B, PP, K och E-vitaminer. Arctic Rose Repair Hair Mask innehåller även mineralsalter som förstärker varje hårstrå och skapar en beskyddande barriär som motverkar slitage och kluvna hårtoppar. Panthenolet i hårmasken hjälper till att bevara hårets naturliga fuktbalans, så att det förblir vackert och glansfyllt.

- Fri från sulfater, parabener, mineraloljor & konstgjorda färgämnen.
- Passar torrt och skadat hår

Kitet innehåller:
- Shampoo (Volym: 400 ml)
- Balsam (Volym : 400 ml)
- Hårinpackning  (Volym: 200 ml)
H 324 325 326

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password