iCoverCase | Sony Xperia XZ & XZS | Plånboksfodral
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

skydda din mobilskärm

iCoverCase | Sony Xperia XZ & XZS | Plånboksfodral

  • Svart
79,20 kr (inkl. moms) 79,20 kr (exkl. moms)

mobilladdare

local_shipping GRATIS frakt på alla order inom Sverige ! skickas från Sverige. Detaljer

betala tryggt med Klarna Checkout

Partner [Klarna]

Klarna Checkout
(betala tryggt efter du fått din beställning)
Snabb leverans
(Oftast inom några dagar!)
Ångerrätt
(30 dagars ångerrätt efter du mottagit paketet)

Högkvalitativt och helskyddande stilrent plånboksfodral till Sony Xperia XZ/XZS från iCoverCase tillverkat i konstgjort läder. Plånboksfodralet, som har två kortplatser och ett sedelfack kommer med ett magnetlås och öppningar för portar och kamera.

 

Stötdämpande TPU-stötfångande mobilskal som din Sony Xperia XZ/XZS fästs i och håller din telefon på plats. TPU-skalet skyddar mot stötar och om du tappar telefonen. När plånboksfodralet är stängt har din telefon ett heltäckande skydd runt om. Slitstarkt och bra skydd för din telefon, både mot repor och om du tappar telefonen.

 

Mobilfodralet har 2 kortplatser och 1 sedelfack så du har alltid tillgång till dina bank-, kredit- och ID-kort samt kontanter. 

 

Kickstand funktionen gör att fodralet enkelt kan öppnas som en bok, bekvämt för att läsa, titta på filmer, spela spel och surfa var som helst och bekvämt. Enkel tillgång till alla knappar och portar. 

 

Kompatibelt med: Sony Xperia XZ/XZS

Färg: Svart 

32926381
7340201005804
Typ
Plånboksfodral
Till märke
Sony Xperia
Till modell
Sony Xperia XZ & XZS
Färg
Svart
Material
PU-läder

Frakt & Leveranser

Din försändelse skickas normalt inom 24 timmar efter beställning under vardagar. Leveranstiden för frakt är normalt 1-3 dagar efter skickad försändelse. Din försändelse leverans sker vanligtvis med Postnord. Försändelsen levereras normalt till din brevlåda eller till PostNords ombud.

  • Frakten inkluderar alla kostnader.
  • Eventuella skador på försändelsen måste anmälas till oss inom 24 timmar efter leverans.
  • Fraktkostnad 19 kr och Fri frakt på alla order över 200 kr.
  • Paketen som skickas från oss är rätt dimensionerade och dina artiklar är väl skyddade.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 30 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Före retur eller byte ska du alltid göra en anmälan online hos oss. Det gör du genom att logga in på ditt konto, eller skapa ett konto genom att använda samma e-post som du använt på din beställning. Returadressen hittar du när du gör returanmälan. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, gäller inte ångerrätten.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering. Hygienprodukter med bruten förpackning avseende kosmetika, underkläder, örhängen, intimprodukter etc.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,

  • om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss
  • om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

chat Kommentarer (0)

Write a review